Even voorstellen


Je typt een domeinnaam in en wij regelen dat je op de juiste website komt. Je verstuurt een mail en wij zorgen ervoor dat deze bij het juiste adres terechtkomt. Dankzij ons werkt het .nl-domein stabiel. Wij registreren de .nl-domeinnamen en zorgen dat de inmiddels meer dan 6 miljoen domeinnamen op het internet bereikbaar zijn. Dagelijks verwerken onze systemen meer dan 2 miljard zoekopdrachten.

Meer dan .nl

Van een wat behoudende en relatief onbekende stichting zijn we uitgegroeid tot een dynamische organisatie. Onze belangrijkste taak is en blijft het beheer van het .nl-domein, maar we doen inmiddels veel meer. We zetten onze dagelijks in voor een veilig en stabiel internet. Zo bestrijden we bijvoorbeeld nepwebwinkels en ontwikkelen we nieuwe diensten, zoals CyberSterk, dat het bedrijfsleven inzicht geeft in de veiligheid van hun bedrijfsnetwerk. SIDN Labs, ons researchteam doet onderzoek voor een veiligere en weerbaardere internetinfrastructuur en ontwikkelt nieuwe internetstandaarden en technologieën. We zijn de registryserviceprovider van .aw, .politie en .amsterdam en een van de drijvende krachten achter IRMA, een identiteitsoplossing waarbij de privacy van de gebruiker centraal staat. Kortom, we werken aan een kansrijk en zorgeloos digitaal bestaan.

Zorgeloos online

Waar we eerst alleen het ‘bedrijf achter .nl’ waren, zijn we nu zoveel meer. Kleurrijk in ons palet aan activiteiten, gerespecteerd om onze kwaliteit, expertise en investeringen in internetontwikkelingen. Een bedrijf dat innoveert en veel meer de koers zet dan die van anderen volgt. Met hoogwaardige dienstverlening in innovatieve, veilige domeinen en digitale identiteiten zorgen we ervoor dat jouw digitale wereld betrouwbaar en veilig is. Niet voor niets is onze pay-off dan ook: Zorgeloos online.

Merkwaarden

Merkwaarden komen uit het hart van onze organisatie. Merkwaarden laten direct zien waaraan we te herkennen zijn, wat onmiskenbaar van ons is – wat we juist anders doen dan de rest. Dat gaat eigenlijk niet over wát we doen, maar hóe we dat doen. Ons logo is de zichtbare uitdrukking van de persoonlijkheid van onze organisatie met de merkwaarden als inspiratiebron.